Välkommen att boka tid hos oss!

Tel: 0661-105 03

Välkommen att

Kära kund!

Vi är väldigt måna om att du som är vår kund ska kunna känna dig trygg att komma till oss. Vi följer rådande rekommendationer som gäller med hälsa & hygien.

Välkommen att boka din tid ifall du är frisk & symtomfri.

I vårt arbete som frisör träffar vi många kunder varje dag. Vi vill därför be dig som varit på resa i ett riskzonsområde eller i de drabbade länderna att avvakta minst två veckor innan du kommer till oss på behandling, så det inte finns någon risk att du bär på covid-19 som inte brutit ut. Detta först och främst för er kunders hälsosäkerhet samt, att vi som jobbar på salongen inte ska sprida vidare till nästa kund under en arbetsdag. Vi träffar många människor och jobbar väldigt nära dem under en lång tid. Så risken för oss att bli drabbade och även sprida vidare kan vara ganska hög.. Snälla ta hänsyn till det!

Hittar du ingen tid som passar?  Vi har inte alla våra tjänster bokningsbara online, ring så kanske vi kan ordna det ändå.

Tillhör du en riskgrupp & skulle vilja fixa håret på en tid då du blir själv med din frisör så ring till oss så ordna vi det.

Vid internet bokning skickas en bokningsbekräftelse till dig via mail och ett sms kommer även att skickas ut ca 48 timmar innan din bokade tid.

När du bokar en tid hos oss är den reserverad just för dig. Ingen annan kan utnyttja tiden innan du avbokat den. Tack, för att du värnar om vår arbetstid samt tar hänsyn till andra kunder genom att avboka senast 24 timmar före avtalad behandlingstid, så att någon annan har möjlighet att utnyttja tiden. Senare avbokning debiteras med 75%.

OBS! OBS! OBS!  Avbokning sker på bokningssidan eller via telefon  Ring: 0661-10503  –   Ej via sms, mail eller Facebook 

På alla behandlingar gäller 100% extra på Röd dag, Nyårsafton och Midsommarafton. Vår prissättning går enligt Svenska Frisörföretagarnas & Handels rekommendationer.

ÖPPETTIDER

 

Måndag – Torsdag 9-17
Fredag 9-16

Köpmangatan 43
895 30 Bredbyn
tel 0661-105 03

 Drop In alla dagar i mån av tid

Övriga tider efter överenskommelse

 

Här hittar du oss: